+1 pentru CEC

Încercând să-și facă un drum prin hățișul procedurilor legale aferente încheierii concediului de creștere copil, doamna mea a ajuns la momentul acela în care trebuie să le transmiți doamnelor de la direcția muncii minunatul IBAN (deschis obligat forțat la CEC), pentru că lor, le este foarte greu să caute în arhivă, desigur.

Problema este că CEC-ul ca orice bancă normală are un program normal, ca noi toți ceilalți sclavi în corporații. Deci cum să-ți iei un extras de cont fără să-ți iei juma de zi liberă să te deplasezi la o sucursală CEC? Incerci varianta cu ATM, dar in miniraportul acela pe care ti-l dă, NU e trecut IBAN-ul.

CEC înțelege că e grea viață de sclav în corportii și a rezolvat problema simplu: suni la sucursala unde ți-ai deschis contul, le spui cine ești și ce vrei. În secunda doi primești elegant pe e-mail un extras de cont  cu tot ce trebuie în el și-ți faci treaba mai departe.

Nu-i așa ca e frumos când și alți oameni descoperă internetul și ne fac viața mai ușoară?

CEC

2 thoughts on “+1 pentru CEC”

  1. tot asa ca un fapt divers, la CEC au de muilte ori un curs de schim lei-euro foarte misto. Mai bun ca la casele de schimb valutar.
    Am ramas surprins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.