2 chestii despre Romexpo și Baby Boom

Baby boom

Zilele astea suntem cu echipa la Baby Boom, stăm într-un colț plătit scump și dăm fluturași despre aplicatia noastră. Ce vreau să vă spun e faptul că sunt foarte, foarte mulți “tineri” părinți deja grizonați care vin să se intereseze de chestiile necesare unei familii care așteaptă primul copil. Undeva ceva n-a mers bine. Fie la planificare, fie la executare. Știu, viata e complexă, dar asta justifică excepțiile. Însă nu cred că mai e vorba de excepții, ci de niște disfuncționalități constante în societate: stres, planificare, cariera, schimbări, educație, stil de viață, politici pe domeniu, etc. Ce să mai, nu știu de ce sunt atât de mulți părinți în vârstă, dar sunt mai mulți decât îmi imaginam eu.

Romexpo

Romexpo e un portal temporal. Din păcate, are un singur sens: înapoi. Parcă ești în 1998. Pavilionul central e șubred, vechi și spoit cu vopsea. Dedesupt curge rugina, iar cimentul abia se mai ține de fierul beton. Oamenii pun la fiecare eveniment mochete noi peste mochete vechi, iar și iar, mereu alți bani. Servicii de pază proaste cu firme dubioase, cu Dorei care dorm pe ei sau fac tot felul de găinării cu accesul la parcare sau în diferite zone. Impresia generală e de haos, dezorganizare și “descurcăreală” balcanică post comunistă. Tot complexul ăsta e o vacă de muls pentru diverși “afaceriști” care într-o lume normală ar da faliment în 5 zile.

4 thoughts on “2 chestii despre Romexpo și Baby Boom”

  1. Hahahahaaa! Daca bebelusul nu mai plange la a doua incercare de inregistrare, da-i putina bataita :))
    Glumim, insa cine stie, poate si grizonatul subsemnat o sa aiba ocazia de testat pe bune 🙂

    As mari putin intervalul ala de trei luni…

    1. Nu e ales de noi. El nu e fix, dar pe acolo. De la 3 luni în colo au loc schimbări fiziologice (corzi vocale) și psihice a. î. plânsul se complică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.