Acum că am beci, mă aștept să țin frigiderul mai gol

Clipul ăsta de la Prepper Princess e un fel de heads up vis-a-vis de chestiile pe care le păstrăm la frigider, dimensiunea lui și consumul de energie.

1-Aparent, speranța de viață este invers proporțională cu dimensiunea frigiderelor, deducând de aici că mâncarea proaspătă e direct legată de longevitate: frigidere mai mici=> mai multă mâncare proaspătă=>trăiești mai mult.

2-Nu toate lucrurile trebuie păstrate la frigider. Rădăcinoasele și multe alte legume pot sta foarte bine în beci, ca să nu mai zic de sucul de roșii, gemuri și alte murături.

3- Siropurile și alcoolul vor sta merg în beci. 

4- Stocurile de făină, orez, paste, zahăr(?), ulei etc., deasemenea în beci

Toate chestiile astea  se pot traduce prin cumpărături mari odată pe lună și apoi “aprovizionarea” bucătăriei din beci. 
Cu cât frigiderul e mai gol, cu atât va răci mai bine/mai mult ceea ce are în el, deci consum mai mic de energie.

Când am cumpărat frigiderul știam că o să fac beci. Așa că n-am ales unul prea mare. Deși uneori (rar) pare neîncâpător trebuie doar făcută puțină ordine și se rezolvă. În plus cred că beciul va contribui la rezolvarea problemei ăsteia. Stocurile mari de alimente vor sta în beci.

2 thoughts on “Acum că am beci, mă aștept să țin frigiderul mai gol”

  1. “Stocurile de făină, orez, paste, zahăr(?), ulei etc., deasemenea în beci” dacă ai umiditatea scăzută, da, altfel nu rezistă. Eu nu am umiditatea foarte mică, undeva la 60%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.