Cea mai tare alarmă pentru Android

          Am descoperit ieri aplicația asta răsfoind un articol. Am instalat-o și am folosit-o prima dată azi-noapte. Cam așa am dormit eu ca un prunc 🙂

 

Nu știu ce-i cu Noise Snoring ăla, cred că e un bug de aplicație

 

Chestii funny

1. Tonurile de trezire. Știu că sunt peste tot, tot felul de sunete pe care le poti descărca. Dar asta le are acolo și mi-au plăcut, păsărele ciripind, sunete din pădure, cocoși (d'ăsta am unu viu, încă), etc.

2. Are Lullaby adică niște sunete pe care le pornești și ar trebui să te ajute să adormi. De ex. sunete scoase de balene, ploaie pe acoperiș (când plouă afară am chestia asta live și chiar nu se compară cu ce e pe telefon. Pentru mine e somnifer garantat sunetul ploii pe acoperiș. Poți să tai lemne pe mine că nu mă trezesc.), 

3. Snoring detector. În momentul în care cel de lângă tine sforăie (aplicația are un senzor reglabil al sensibilității la sforăit), poți seta ca telefonul să scoată un sunet. Default, sunetul se cheamă Tongue click și sună ca o cioflăială-n gol ce ar trebui să-l oprească pe sforăitor.  

4. Sforăitul se înregistrează, dacă vrei să ai probă la divorț.

Cel mai important

Dincolo de toate brizbrizurile, lucrul cel mai important la aplicația asta mi se pare faptul că, sub o anumită rezervă și grad de eroare, în funcție de cât de mult te zvărcolești tu prin cearceafuri,  aplicația îți spune dacă eștii deep sleep sau light sleep. Dacă ești deep sleep și e vremea să te trezești îi poți seta o perioadă de amânare a alarmei, eventual (după statistici) după ce intri în starea de light sleep. Ideea e să te trezești cât se poate de natural, să nu sari în sus din somnul cel mai profund.

2 thoughts on “Cea mai tare alarmă pentru Android”

  1. Am trecut fara sa ma gandesc prea mult la un android de 16GB memorie de stocare. Dupa vreo luna am inteles ca e nasol. Nu mai am spatiu pentru 3 poze… ce sa mai zic de aplicatii pentru alarma :))))

    1. Depinde ce folosești cu adevărat. Mai selectează-le. Lasă-le pe alea cu adevărat utile. Altfel nu știu ce să zic. Un card de memorie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.