Am gasit "City Fm"

               Universul mi-a citit postarea de ieri si mi-a raspuns pe calea undelor. Ieri dupa amiaza pe 106.2 fm, il aud pe Mihai Cioceanu, care tocmai isi incepea noua emisiune la noul post de radio, Click fm. Da, are legatura cu ziarul Click si cu Adevarul Holding.

          Omul e acelasi, face emisiuni ok si a prezentat o parte din membrii “acestui proiect minunat”. Printre ei: Baghera, Catalin Fartaes, Marcel Platon etc., adica o parte din fosta echipa City fm, plus altii noi gen Nadine. Emisiunea se numeste “Tranzit store” (asa cum intelesesem de la el, era “tranzistor”, bine ca ca au site si bine ca am verificat) – un pas inapoi comparativ cu “City drive” pe care-l facea la City Fm din punct de vedere al numelui ales.

         Ca oameni, ii inteleg, au case, rate, copii, trebuie sa presteze pentru intretinerea lor, dar ca artisti sa zicem, ca pasionati ai unui anumit gen de muzica, nu. Mi s-a parut atat de ciudat sa-l aud pe Cioceanu zicand: “Am ascultat Christina Aguillera cu un hit din…”

         Politica muzicala a postului este ceva de genul “numai hituri” indiferent de genul muzical, pentru ca nenea directorul sau ce-o fi el, s-a plimbat putin prin Europa si a vazut ca asta e trendul, ca oamenii trec peste inhibitii si asculta de toate, atata timp cat e hit! Minunat!

Pe mine am sa-i rog sa ma scuze, dar sunt de moda mai veche si mai “inhibat” si nu-mi face nici o placere sa ascult un hit Britney Spears dupa unul AC/DC.

           Matinalul de azi mi s-a parut insipid, dar sunt dispus sa le mai dau o sansa zilele urmatoare.

Altfel, n-am decat sa raman la Rock fm exclusiv pentru muzica.

foto via

3 thoughts on “Am gasit "City Fm"”

  1. Pfff, şi eu am ascultat câteva zile Rock fm şi sună bine, numai că se tot repetă piesele… nu e ca City. 🙁

    Azi am ascultat City fm online şi observ că şi-au îmbunătăţit calitatea audio şi difuzează şi melodii noi. Sper din suflet să-l regăsim cândva şi pe undele radio, în vechea formulă, îmi lipseşte. Deocamdată mă mulţumesc cu noul playlist, care e grozav.

    Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.