BIS devine ALLEVO

Saptamana aceasta am participat la o lansare de brand! Mai exact un rebranding al unei companii care activeaza pe o nisa pe cat de importanta pe atat de ingusta si putin cunoscuta la noi. E vorba despre furnizorii de solutii software pentru segmentul financiar-bancar. Adica oamenii care construiesc, dezvolta, implementeaza softuri pe care angajatii bancilor, din back si front office le folosesc pentru a ne muta noua banii dintr-o parte in alta.

Mi-aduc aminte de vremurile cand plateam lunar rata la BRD. Mi s-a intamplat de vreo 3 ori intr-o perioada de aprox 2-3 ani sa gasesc lume buluc la sucursala (in diferite sucursale) pentru ca “PICASE SISTEMUL” si toata agentia sau sucursala nu puteau face altceva decat sa se scobeasca scarpine in cap si sa zica… .”a picat sistemul! E din centrala. Asteptam si noi…” Asta ca sa ne facem o idee cam ce importanta au sistemele software in viata noastra de zi cu zi.

Revenind… BIS (Business Information Systems) a devenit Allevo. O decizie de rebranding, (re)pozitionare, trasare de noi obiective, promovare in alta liga – daca ma intrebati pe mine, atat din punct de vedere al imaginii cat si din punct de vedere al business-ului.

Acest rebranding a insemnat (cel putin dpdv al identitatii visuale) un salt cu aprox 10 ani. De la o imagine de anii 98-2000 la o aliniere la prezent!

O echipa tanara si muncitoare careia ii doresc sa creasca, dar sa-si pastreze spiritul unui start-up!

2 thoughts on “BIS devine ALLEVO”

  1. Multumim tare mult, Alex, pt cuvintele frumoase si urarile de bine! Nici n-ai idee ce mult inseamna pt noi sa auzim aprecieri sincere si cuvinte calde de la prieteni, parteneri si clienti.

    1. Cu placere Ioana! 🙂 Din pacate audienta pe blog e inca foarte mica, dar sper la mai mare! Mi-a placut echipa voastra, se vede ca se munceste serios si era nevoie de o recunoastere a eforturilor la nivel de identitate vizuala. Sunt sigur ca rebrandingul va aduce cu sine o crestere a self esteem-ului membrilor echipei.
      Am sa va urmaresc in continuare!
      Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.