Biscuitii BelVita

Exista o campanie destul de… prezenta online, sa-i zic asa, pentru biscuitii BelVita.  E bine construita, advertoriale la blogeri cunoscuti, buzz pe formuri din domeniu… foarte frumos!

Unde cred eu ca gresesc ei (intr-un fel), este in pozitionarea lor ca “mic dejun sanatos“. Stim cu totii ca e cool sa fii eco, green, vegan, sanatate curata ce sa mai!! Nimic de zis, si e cool sa te asociezi cu ceea ce e pe val. Si alimentatia sanatoasa e pe val!

DAR nu e cool absolut de loc sa inseli asteptarile.  Orice nutritionist cu capul pe umeri poate spune ca BelVita NU sunt un mic dejun sanatos. Sunt buni, sunt deliciosi, merg din cand in cand ca un snack intre mese, nimic de zis… DAR NU ca mic dejun in mod repetat, nu ca sa slabesti sau sa fii mai sanatos !!

Da, sunt mai buni si mai sanatosi ca media de pe piata sau ca majoritatea produselor asemanatoare, dar vorba bancului, sa nu parasim incinta. Nu sari gardul in gradina alimentatiei sanatoase, bio, etc. Pentru ca nu e locul tau acolo. Segmentul de consumatori de alimente sanatoase te va taxa si-ti vei pata imaginea.

Stai in banca ta  segmentului celor care n-au nici o gara cu alimentatia sanatoasa sau care acum s-au gandit sa dea cu nasul pe acolo si va fi mai bine. Nu-ti risca imaginea intrand pe alt teren de joaca!

sursa 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.