Spălător cu presiune Bosch EasyAquatak 100

Am cumpărat un aparat de spălat cu presiune, o chestie care zăcea în coada listei de vreo 2 ani, cel puțin.  Brusc și pe neașteptate l-am cumpărat. De ce l-am luat pe ăsta?

  • e ieftin. 300 lei e un preț bun pentru a avea așa ceva. Mai jos de ăsta era un no-name la 250 lei.
  • e compact și ușor. O treabă destul de utilă când trebuie să te muți de colo-colo cu el prin curte sau chiar și înjurul mașinii.
  • n-are lancea aia lungă și incomodă, ceea ce îți permite manevrarea lui cu o singură mână. Cu cealaltă mână poți întoarce pe toate părțile obiectul pe care-l speli. De ex. preșul de la intrare se poate curăța de tot părul pe care-l lasă patrupedele printre perii ăia ai lui.
  • cap mobil. Faptul că poți să întorci capătul ăla de la pistol în toate direcțiile te ajută în diverse situații. De ex la mașină poți curăța fără sa te apleci aripile rotilor pe dinăuntru sau dacă esti în casă poti spăla un geam pe dinafară din interior, lucru imposibil cu lancea aia lungă.

Poți spăla aproape orice: mașina, bicicleta, sania, adidașii, papucii de curte, covorul de la intrare, geamuri, pervaze, pereții casei, picioarele (cu grijă :D) mingea, rolele, skateboardul, masa din curte, scaunele, grătarul, gardul, aleile, câinele, roaba, toporul etc.

2 thoughts on “Spălător cu presiune Bosch EasyAquatak 100”

  1. Pingback: De ce am zugrăvit cu var | haivas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.