Niște săraci distrug un parc fotovoltaic pentru că au ciocane și pot

Când sărăcia și lipsa educației întâlnesc progresul tehnologic nimic bun nu poate ieși din asta. Africa și zonele similare ca evoluție sunt la zeci sau sute de ani în urmă din toate punctele de vedere. Nu cred că se vor alinia în următoarea sută de ani nici măcar cât de cât la nivelul Europei sau Americii de nord. La nici un capitol.

Nu  e clar de ce fac asta, nici nu stau să sap după povestea asta, dar aparent oamenii n-au fost plătiți și fac și ei ce pot, adică dau cu ciocanu în tehnologia secolului 21 și nu înțeleg prea bine ce fac. Se răzbună în cel mai primitiv mod pentru că pur și simplu nu înțeleg lumea din care fac parte.

Da, știu putem face tot felul de scenarii care să le justifice gestul, cum ar fi ca o mega corporație le-a furat pământul și îi taxează pentru energia pe care le-o furnizează sau că cineva a murit  în lupta cu marea corporație diabolică și tot așa. Dar hai să nu!

Cel mai probabil sunt doar niște săraci, needucați, care n-au nevoie de curent, nici nu-l înțeleg și pur și simplu au cu totul alte nevoi!

 

3 thoughts on “Niște săraci distrug un parc fotovoltaic pentru că au ciocane și pot”

  1. Uite de asta nu merita saracii lucruri bune si nu ar trebui sa fie demni de mila nimanui. Pentru ca nu sunt saraci fiindca asa ii vrea societatea sa fie ci sunt saraci pentru ca sunt ticalosi si prosti.

  2. Mie mi se pare ca e destul de clar de ce fac asta – nu au fost platiti. E un fapt peste care nu as trece chiar asa usor.

    1. De acord. Dar aș fura echivalentul și aș încerca să le vând pe olx sau ceva. Aș fura vreo 50 să nu mai plătesc curent cât oi trăi…Adică ceva soluții eficiente. Nu să le spargi aiurea. Ce rezolvi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.