Ce mai plantam…

…un maslin, e ieftin ca braga 2900 ron. Doar la Mobexpert, pentru ca merge pe terasa, cu scaunele si masa impletite din fibre sintetice ce rezista la apa. Ieftine si alea.

Dincolo de preturile exagerat de mari, trebuie sa recunosc faptul ca la Mobexpert am vazut si lucruri de calitate, mobilier deosebit, bine finisat si pe gustul meu, insa pretul ramane prohibitiv pentru multi romani.

2 thoughts on “Ce mai plantam…”

  1. Hmm, eu am o bucatarie Mobexpert. Cele mai “simpatice” sunt sertarele: sistemul de prindere era reprezentat de doua sine “sculptate” in peretii laterali, prin care trecea fundul sertarului, iar peretele din spate se prindea de laterale si de fund prin acelasi sistem de sina. Asta facea ca, dupa aproximativ 50 de inchideri-deschideri, din cauza miscarii si greutatii obiectelor din sertare, totul sa se dezmembreze cu gratie. Pana n-am cumpart niste elemente din alea metalice, sa le fixez in suruburi, n-a functionat nimic: nici cuisoare, nici clei…Asa ca ma plimb in continuare prin Mobexpert pentru inspiratie/aspiratii, probez canapelele si cumpar pana la urma de la Ikea.

    1. Pfff… nasol! Inainte sa vad preturile de la Mobexpert, mi se parea ca nici IKEA nu e mare chilipir. Ai dreptate cu Mobexpert, daca te pricepi putin iti dai seama (speri) care sunt ok si care nu, insa la toate pretul e mult prea mare, uneori aparent justificat. De ex. un dormitor din nuc brazilian, te gandesti ca numai drumul sa aduca lemnul din Brazilia e o parte din pret. Nu stiu dedesupturile, poate nucu brazilian creste la Cucuietii din Deal si atunci e totul ok :).
      Am plecat de la Mobexpert cu 0 idei de pus in practica. Nu mi s-a parut ca la IKEA sau KIKA unde poti sa iei una de acolo o combini cu alta de dincolo… Aici erau servite solutii complete, take it or leave it. So I left it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.