Chedere bune la Dedeman

După un nr de ani care variază de la caz la caz, chederele de la uși se uzează și trebuie schimbate.

Anul trecut când a fost vijelia a mare cu zăpadă, am avut stropi de zăpadă în casă pe lângă ușa de la intrare. O parte a intrat pe gaura cheii, iar alta pe margini pe unde chederul era uzat.

Anul ăsta am schimbat chederul de la ușa de la intrare. Aveam nevoie de unul ceva mai mare, mai solid. Firmele de specialitate au râs de mine și nici nu mi-au mai răspuns la mesaje dacă nu cumparam cel puțin 30m. Ce naiba să fac cu 30m?!

După mai multe căutări am gasit ce-mi trebuie la Dedeman Băneasa. Pare bun. Până acum se comportă bine, ușa trebuie împinsă ceva mai zdravăn ca să se închidă, dar asta e un preț ce merită plătit. (Altfel, sunt genul care vrea ca ușile să se deschidă singure și să se închidă singure. Si asta repede, după cum vreau eu. Până acolo însă rămâne doar varianta împins ușa care să se închidă din inerție. Acum nu mai merge așa, dar cum ziceam, e un preț care merită.)


Tags:

5 thoughts on “Chedere bune la Dedeman”

  1. Da, am pus la un geam termopan, însă era o situație aparte.Fiind destul de mare deschiderea, rama geamului care se deschide s-a lăsat mai mult decât trebuia rămânând destul de mult spațiu. Nu știu dacă merge la un caz normal, dar nu văd de ce nu! Eu am pus deasemenea și la ușa de la intrare!

   1. la usa de la intrare ma intereseaza si pe mine pt ca am un spatiu intre toc si usa 🙁
    am sa merg la dedeman sa caut si sper sa se potriveasca
    mersi de tip 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.