Cine sunt cei care consumă alimente bio?

Alimentele bio, adică alea normale de fapt,  sunt consumate de o categorie de oameni care au ceva în comun: nu  vor să se îmbolnăvească datorită alimentației. Și ei se împart la rândul lor în  cel puțin alte două categorii:

  • unii care consumă bio pentru că așa cred că pot preveni diverse afecțiuni
  • cei care deja au diverse probleme de sănătate și pe lângă soluțiile cunoscute oferite de medici, știință etc, adoptă și o alimentație mai “bio”

Din păcate aici a ajuns omenirea: să mănânce mai curat gândindu-se la sănătate. Unii, au ajuns să facă o carieră din asta. Vezi Justin Rhodes, care a avut boala Lyme, vezi tipul de la Neversink Farm, care a avut și el ceva probleme de sănătate, Danelle de la Weed’em and Reap, Wranglerstar e și el preocupat de alimentație și cam tot ce înseamnă youtuberi pe zona de homestead, grow your own food etc.

Ăștia sunt oamenii. Până nu ajunge cuțitul la os, nu iei măsuri serioase. Nu fiți așa. Mâncați sănătos, mâncați produse locale, proaspete, mâncați fructe și legume proaspete, crude sau puțin procesate, beți apă!

1 thought on “Cine sunt cei care consumă alimente bio?”

  1. Daca mananci curat, cat mai simplu si folosing ingrediente de calitate esti considerat un obsedat, un “frichizioi”. Pneutr ca normalitatea a devenit trista si ignorata de foarte multi oameni “moderni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.