Cum cureti o haina de piele intoarsa

La o curatatorie profesionista, evident. Ce e asa complicat?! Te duci la ei, le lasi haina, ti-o analizeaza si-ti spun pretul. Mai faci asa de 3 ori si-ti iei alta haina de banii aia.

Serios, chiar recomand curatatoriile bune. Daca le stiti voi, spuneti in comentarii.

Eu vreau sa va spun cum am facut eu si un prieten de-al meu cu astfel de haine: Se pun in cada cu apa calduta, cu detergent normal, se inmoaie bine haina, se lasa la inmuiat peste noapte (eu n-am avut timp de asta si am lasat-o vreo ora), dupa care se scurge apa din cada si se limpezeste cu apa rece.

Se sterge haina uda fleasca, asa cum e ea scoasa din apa, cu un prosop care absoarbe bine si se pune la uscat pe un umeras, asezata cat mai bine sa nu prinda cute.

In cazul meu, petele de grasime de la spate de pe guler n-au iesit complet si a ramas o nuanta mai inchisa acolo, dar in cazul prietenului meu, s-a rezolvat si asta (parca). Lui i-a iesit mai bine pentru ca a avut timp si rabdare, eu am fost pe fuga.

Nu cred ca e bine sa faci chestia asta mai des de 2 ori pe an. Pe termen lung, nu cred ca-i face bine. Dar in situatii extreme, e o solutie.

1 thought on “Cum cureti o haina de piele intoarsa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.