Cum mi-am petrecut "Black Friday"

            Foarte gri, as putea spune, in afara de faptul ca era vineri, ceea ce o facea putin mai roz in lumina week-end-ului care se apropia. Am aflat joi seara despre ce e aia black friday.

           Vineri am intrat pe emag si-mi afisa o animatie pe fundal negru cu o pisica zicand ca nu e vina ei, ca suntem noi prea multi. Am incercat o data, de 2 ori, de 3 ori. Deja ma gandeam ca n-am inteles eu bine, ca de fapt balck friday inseamna ca se inchid magazinele de genul… ca d’aia ii zice black! :))

          Brusc mi-am amintit ca mi s-a stricat aparatul foto si am insistat. Dupa mai multe incercari am gasit o oferta pentru ceea ce cautam: un aparat foto compact. Era printre putinele, daca nu singurul produs, cu 40% reducere. Am dat comanda si nimic. Adica atat. Azi, luni, vad un mail de la ei, in care-mi zic ca o sa-mi raspunda cel tarziu maine. Ca sunt foarte aglomerati.

          Am inteles ca Flanco si Emag au facut pe jmecherii in stilul clasic romanesc inventat de nemti mai demult si anume au marit preturile cu o saptamana inainte pentru ca de reduceri, marile reduceri anuntate cu trambite infundate, sa fie de doar aproximativ 5%.

Daca-mi vine produsul comandat, black friday pentru mine a functionat. Ramane de vazut!

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.