De ce mai există Funar?

     Trebuie să las astea aici pentru că e an electoral și iar o să sară lumea-n sus cu "uite cum salvează Ardealul România de comuniști". Da, așa e. Dar să ne uităm ce-a votat inima Ardealului din 1992 și până-n 2004. 12 ani clujenii au votat un nebun la primărie. Și când zic, nebun, e d'ăla ce i-ar trebui date "acte" din oficiu. Dintre aberațiile lui Funar în interviul de la Adevărul:

– Caritas n-a fost o escrocherie. A fost o unire a românilor în fața primejdiilor puse la cale de alții

– "Germania s-a refăcut după război nu pe baza fondurilor din planul Marshall, ci pe baza unui Caritas."

– "Cinematografia mondială e în mâna evreilor. Ei lucrează, ei aranjează, ei stabilesc cine câştigă."

– "Suntem urmaşii poporului primordial, care a fost adus în situaţia asta deliberat pentru că se pune la cale mutarea statului Israel aici."

– "Dumnezeu a lăsat primii oameni pe planeta Pământ în spaţiul geto-dac, în România de astăzi."

– "tot ce-i zice uniune – că e Uniunea Statelor Americane, că e Uniunea Sovietică, că e Uniunea Europeană, toate sunt lucrături evreieşti îndreptate împotriva omenirii”. 

– "Ştiţi că piramidele din Egipt au fost construite de strămoşii noştri geto-daci după modelul piramidelor din România?"
 

-"Academia Ungariei, în urmă cu câţiva ani, a dat publicităţii un studiu din care rezultă că mare parte a cuvintelor din lexicul limbii ungare sunt de natură geto-dacă, respectiv provin din limba română. De asemenea, dacă ajungeţi în Irlanda, o să constataţi că n-aveţi nevoie de translator. Irlandezii vorbesc o limbă foarte apropiată de limba română păstrată de la strămoşii geto-daci“.

– "În a doua roire a strămoşilor noştri geto-daci, în jurul anului 2.000 î. Hr., au plecat în toată Africa, s-au dus în Australia şi au populat cele două Americi. Au făcut hărţi de deplasare, inclusiv în Americi, iar copia unei hărţi făcute de geto-daci a intrat în posesia unui escroc de care aţi auzit, unul Cristofor Columb."

– "Tragedia de la Colectiv. „A fost un atac terorist cu gaze mai toxice, mult mai periculoase decât au aplicat în lagărele din Germania. Imediat trebuiau închise graniţele şi căutaţi teroriştii. Tot lucrătură evreiască şi acolo”

– "În fizică, Eminescu s-a ocupat de Teoria relativităţii şi a scris primul pe planeta Pământ formula de calcul al vitezei luminii: V = M x C la pătrat. A apărut plagiatorul ăla, escrocul de Einstein, care zice că E = M x C la pătrat. Mi-a spus toate astea un profesor de fizică din Azuga, "

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.