De ceva ani merg la mare în zone sălbatice

Citeam art. ăsta despre cum e la mare în Romania și mă felicit pt decizia de a nu mai merge în stațiuni celebre la mare. Nici la noi, nici la bulgari și poate nici la greci, dar acolo e altă discuție pt că sunt prea multe plaje ca să fie aglomerație.

Problema mea la mare, așa cum zice și autorul de mai sus, sunt oamenii. La mare, oamenii sunt nasoi. Iar locurile cu gălăgie, aglomerație, kitsch, lipsa de bun simț, atrag astfel de oameni. Care mie nu-mi plac. Renunț cu plăcere la confortul unui AC dintr-un hotel pentru a auzi doar marea și a vedea 3 oameni la 500m în stânga și 4 oameni la 300m în dreapta, pt după amiezile pe plajă, pt nopțile pe plajă și apa mării revigorantă de dimineață.

Știu că sunt și minusuri (de confort) la genul asta de abordare, dar mi le asum, 3-5 zile nu moare nimeni în “salbaticie” și măcar pleci relaxat, reîncarcat și conectat la planetă cumva. 🙂

2 thoughts on “De ceva ani merg la mare în zone sălbatice”

  1. Ce seamana cu Vadu in 2014. Am fost si anii urmatori acolo si erau din ce in ce mai multi oameni, gunoaie (totusi putine in valoare absoluta, dar din ce in ce mai multe). Bucurati-va cat mai e asa :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.