Delaco indoor

Cum ar suna: “Dati-mi si mie 2 cutii de CEVA FIN?” Din ceea ce vad pe ambalaj, asa inteleg ca se cheama produsul. Chiar asa se cheama? sau e doar o scapare?

Da, stiu, daca stau sa cercetez mai bine eticheta, vad ca e vorba de o crema de branza cu smantana sau asa ceva, dar nu trebuie sa caut numele produsului cu lupa. E clar ca se adreseaza sexului frumos!

Mie trebuie sa-mi scrii mare, cu litere de-o schioapa: SMANTANA, BRANZA, LAPTE. Simplu si scurt, fara complicatii gen, branza cu smantana crema. Daca as vrea asa ceva, as amesteca smantana cu branza si gata.

But that’s just me! how are you? 🙂

4 thoughts on “Delaco indoor”

  1. stefaniaciobanu

    nu stiu cum ar suna, dar ti s-ar raspunde tipic vanzatoare acra: domnu’, cand va hotarati ce vreti fin, sa imi spuneti, da?

    si inca o chestie, daca produsul e ceva fin, adica de fitza, atunci de ce nu e intins pe o paine fina, o bagheta french, daca tot vrem fitz? a trantit finul pe felia de bagheta rustica …

    1. Pai nu stiu cat e de mare ambalajul. Poate ca felia aia de paine, chiar e de la o bagheta si cutitul dintr-un set de jucarii! Traiasca photoshop si compania :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.