Doraly.ro – Bormașina Micul Fermier

Oamenii de la Doraly.ro bagă mare pe zona de online. Motiv pentru care m-au rugat să zic două vorbe despre câteva produse pe care le au ei la vânzare.

Astăzi vorbim despre o bormașină cu baterii, de al cărei brand m-am atașat de cum i-am auzit numele: Micul Fermier România.Pescurt, o să-i zic Micul Fermier (MF).

Am folosit bormașina asta mai bine de o săptămână, la diverse treburi mărunte prin curte. Am găurit lemn (cu negrese) și fier (cu autofiletante). Până acum eu lucram cu mașina asta, Dexter, cu cablu. 220V, teoretic forță mai mare, energie câtă vrei. Ei, m-am mirat să văd că la un autofiletant în fier de 2-3 mm. bormașina Dexter se bloca. Intra frâna aia a lor(ambreiaj, îi mai zic unii), pe care o au de altfel mai toate bormașinile ca metodă de protecție. Doar că intra prea ușor, la cea mai mică piedică.

Cu Micul Fermier, n-am avut problema asta. Sigur că are și asta o limită, dar nu e acolo și am putut să-mi fac treaba liniștit. Bateria încărcată așa cum a venit din pachet m-a ținut cam o săptămână, timp în care am lucrat cu ea aproape în fiecare zi. Nu mult, dar am folosit-o. In câteva ore se încarcă cealaltă baterie și o poți schimba și termina treaba fără pauze.

Minusuri

  • Mi s-a întâmplat să nu pot desface mandrina aia, de câteva ori. Probabil am strâns-o prea tare când am dat niște autofiletante într-un fier mai gros. Dar cu o cheie am desfăcut-o relativ ușor. Treaba asta am pățit-o și la Bosch și la alte mărci mai cu pretenții.
  • Odată, mi s-a întâmplat să se slăbească mandrina. Nu știu exact de ce. N-am putut reproduce eroarea asta. Poate reușiți voi! 😀

Update:

Ar mai fi de menționat faptul că pe Doraly.ro poți cumpara la bucata, set, bax sau en-gros și preturile pe bucata scad pe măsură ce cantitatea crește. Și la consumabile, chestia asta e chiar interesantă. Sigur, pt asta trebuie să fii puțin organizat. Dar eu știu că voi sunteți oameni maturi, prevăzători și organizați. 🙂

1 thought on “Doraly.ro – Bormașina Micul Fermier”

  1. Pingback: Cum să-ți alegi bormașina | haivas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.