E mare pofta

La noi in firma avem o sala de mese. Pentru cei care vor sa manance ieftin sanatos, firma pune la dispozitie o sala de mese dotata cu tot ce trebuie: frigidere, cuptor cu microunde, chiuveta, servetele, oliviere, mese, scaune etc. Tu vii doar cu papa de acasa.

In ultimii 2-3 ani, numarul colegilor s-a marit; estimez ochiometric undeva in jur de 200. (+/-). Amanuntul asta e important pentru ca asa au aparut situatii ca cea de mai jos, in care nu se mai stiu oamenii intre ei, care, cine e si ce face.

Se naste intrebarea: Ce faci cand cineva iti ia mancarea din frigider? Cineva a ripostat in felul de mai jos.

Cum vi se pare?


Pe biletel scrie: Sa-ti stea in gat
Top Gun Mojito !!

7 thoughts on “E mare pofta”

  1. Am luat si eu odata un Top Gun Mojito din congelatorul firmei… fara sa stiu daca e al meu. Pur si simplu am uitat daca e al meu sau nu. N-a ripostat nimeni timp de doua saptamani, deci era al meu :P. In fond si la urma urmei… e Top Gun Mojito!!!

  2. Se intampla si cand sunt mai putini. Mie mi-au luat mere, un iaurt, niste batoane de ciocolata. Odata si cana de cafea…
    Mojito aia sucks big time, i-a facut un bine colegului :))

    Cand eram la “previous employer”, biletele de pe usile frigiderelor erau chiar funny 🙂 Acum e doar liniste.

    PS: sa vezi biletele de amor pe peretii toaletelor.
    Ca sa nu mai zice de ce se scria pe shared folder-ul firmei unde puteai sa fii anonimul perfect. Nici macar noi din IT nu puteam sa vedem cine a modificat intr-un fisier TXT…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.