Electric Serv 2001 sunt băieți buni

… atât de buni încât domnul Cota îmi spune la telefon cu un glas virgin că el a fost deschis și sincer cu mine și nu m-a mințit niciodată. Și eu sunt ăla rău care scrie lucruri neadevărate despre ei. Domnul Cota și alții din minunata firmă Electric Serv 2001 s-au bășicat puțin când mi-au citit frustrările, motiv pentru care mă amenință cu procesul. (Multumesc pe această cale cititorului meu fidel, consătean din Măgurele, postac de serviciu, care le-a deschis ochii celor de la Electric Serv 2001 și le-a arătat că există internet. De data asta nu te mai obosi, le dau eu mail cu lincul spre articolul ăsta).

Revenind la domnul Cota. Să recapitulăm, grosso modo, cum nu m-a mințit el în ultimele 18 luni:

august 2011 – a avut loc prima discuție pe str. Nefliu. Atunci a zis, citez din memorie ”Cam într-o lună ne ies actele de la ENEL si ne apucam de treabă”

toamna 2011 – mai multe discuții, ultima cândva în nov. și cu primarul. Primarul îl sună și-l pune pe speacker să aud și eu. A zis ceva de genul, până la Crăciun rezolvăm, dacă nu sigur, sigur la începutul lui ianuarie.

ianuarie 2012 – câteva telefoane care se terminau cu ” terminăm ce avem și de săptămâna viitoare intrăm pe strada Fragilor”.

februarie 2012 – ”Cum se îndreaptă puțin vremea, să putem intra cu mașinile, venim acolo”

martie 2012 – Din nou la primar, din nou e pus pe speaker. Primarul a zis ceva de genul, ”mi-e mie rușine de rușinea omului ăsta (n.a. adică eu), veniți odată și rezolvați treaba. Eu nu pot să-i mai zic omului că până de Paște merg la el și aprind becul și beau un pahar de apă. Nu pot să-i mai promit așa ceva.” Aici e și episodul când l-a sunat pe ”unchiul” Biță de la Prefectură.

Și tot așa s-au scurs lunile. Pentru domnul Cota zăpada s-a topit cândva prin mai-iunie înainte de alegeri, când au pus 13 stâlpi pe strada Fragilor. Și de atunci nimic.

Deci, da, domnul Cota a fost bun bun și nu m-a minițit niciodată. Există 2 explicații:

1- fie minte cu o nerușinare rar întâlnită

2- fie e un caz patologic, și nu știe pe ce lume trăiește.

Domnilor de la Electric Serv 2001, luați-vă oameni competenți care nu se căciulesc și nu o dau cotită când trebuie să poarte o discuție cu un partener de afaceri cum e Enel-ul. Dacă sunteți așa de cinstiți și profesioniști cum zice d-l Cota, el n-avea de ce să intre cu coada între picioare la d-l Pește în birou și dacă ar fi știut pe ce lume trăiește și era stăpân pe problemă, n-ar fi așteptat susținerea colegului în prezentarea cauzei către d-l Pește de la Enel.

Încă ceva, valabil pentru Primaria Măgurele, pentru Electric Serv 2001 și pentru Enel: nu vă faceți iluzii, clepsidra mea cu răbdare, înțelegere și toleranță s-a epuizat… MOR CU VOI DE GÂT!

 

4 thoughts on “Electric Serv 2001 sunt băieți buni”

 1. Salut, sunt un proprietar de teren de pe Fragilor. Cu ce as putea sa te ajut in demersurile tale? Am trimis si eu un mail catre Electric Serv 2001 si am fost in audienta la dl. Narcis Constantin. Numai promisiuni, cica stalpii s-au pus ilegal, fara avize…

  1. Salut! Stalpii de bine de rau sunt pusi si vor ramane asa. Partea buna e ca sunt conform normativelor ENEL. Ceea ce poti sa faci este:
   – cerere scrisa la primarie, cum ca vrei curent pe strada Fragilor (adreseaz-o primarului)
   – Scrie la prefectura sau consiliul Judetean legat de aceeasi problema.

   Electric Serv 2001 nu stiu sa citeasca mailuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.