Give away. Generator Kipor 6500 E3. Trebuie reparat.

L.E. S-a dat rapid.

Am 2 generatoare. Unul ceva no name, care merge și Kipor-ul din titlu. Paradoxal, ăla bun stă undeva afară și cel care are nevoie de reparație stă frumos la căldură în magazie. Și vreau să schimb asta pt că nu e normal. 🙂

Ce-i lipsește?

Generatorul stă pe bară de câțiva ani.

S-a stricat pornirea la sfoară, în sensul să nu mai am mecanismul ăla complet cu rola aia pe care stă sfoara. E doar axul. Sigur, se găsește de cumpărat înlocuit, dar cine să se ocupe de asta.

Bateria trebuie înlocuită pentru a avea pornirea la cheie functională. Merge orice fel de baterie de mașină sau modele mai mici care să încapă în locul ei acolo.

Total general, trebuie dus la un atelier de reparat, chestie pe care eu am amânat-o vreo 2 ani din varii motive. Probabil și pentru că generatorul e cam greu. E nevoie de 2 persoane să-l mute. Sau de The Rock. El îl mută singur.

De ce îl dau? De ce să-l iei?

Il dau pentru că n-am loc de el, pentru că mai am unul, chiar daca mai slab ca putere și marcă, dar pot să-l pornesc și să-l mut singur de colo-colo.

Il iei daca ai nevoie de un generator de +3000 lei. Pe care îl poți repara cu… nu știu 1000 lei sau ceva de genul ăsta. Estimez, habar n-am cât ar costa. Eu am fost delăsător cu acțiunea asta, dar dacă vii la poartă te ajut să-l pui în mașină.

6 thoughts on “Give away. Generator Kipor 6500 E3. Trebuie reparat.”

  1. Salut,
    Il vreau eu, doar ce mi-am tras cablurile necesare pentru generator si asteptam sa apara si bugetul pentru el 🙂
    Ti-am trimis si pe email, inclusiv nr. de telefon.
    Multumesc.

  2. Salut. Ma înscriu pentru kipor. As avea nevoie de el ca backup când mai pică curentul in zona.

    Sărbători fericite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.