Heineken vrea să bem mai puțină bere

     Mi s-a șoptit în cască să mă uit la reclama asta de mai jos cum vor oamenii de la Heineken să bem mai puțină bere, pentru că, zic fetele, ăia sunt adevărații eroi. Normal că ele n-au ce face cu un ciocoflender d'ăla adromit de abia mai poate să meargă. Ok, destul de corect ( deși ceva-mi spune totuși că aia au băut la Heineken tot ca să uite de figurile prințeselor). În fine să zicem că nimic rău până aici, DAR: 

– Teza asta a lui Bonie Tyler din 1984, cu "unde sunt toți bărbații buni" e o prostie. Pai unde să fie, au fugit mâncând pământul, de prințese d'astea ca tipele din clip care vor să fie independente și vor carieră și club și la +35 se trezesc într-o dimineață că vor plozi și nu le… ajută nimeni. Normal că nu te … nimeni dacă-ți pute totul și nimeni nu-ți ajunge la nas pân' la 35 de ani. Oamenii se reorientează, bărbații sunt în general mai din topor și cam știu ce vor și n-au timp de pierdut cu figuri!

– Eroi, Hercule, prinți "mai mari decât viața", să fie sigur și să fie acum, auzi… cam asta visează prințesele noastre.

– Apoi bărbații ăia care știu ce vor și li se rupe de încă o Heineken, nu mai au nevoie de prințese care oftează după ei. Omu' se suie pe iaht și-și vede de drum, iar prințesele se vor umezi inutil și vor continua să chirăie "I need a hero!"

 

     În altă ordine de idei, în 2016 mai fluieri după taxi pe stradă? Uber, aplicații, d'astea nu servim?

 

https://www.youtube.com/watch?v=W7Yg6Zibsv0

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.