Internetul și doctorii

Internetul și doctorii

Când cineva nu se duce la doctor internetul zice: "du-te bă la doctor, el știe cel mai bine, nu degeaba a studiat atât. Și-a tocit coatele pe băncile școlii. Du-te la specialist distrusule, nu mai fă tu pe deșteptul, că mori cu zile."  Apoi, în secunda doi, doctorul ăla care a  frecat cărțile de medicină ani la rândul, devine brusc un terminat, un criminal.Când doctorul prescrie, să zicem homeopate, (că la astea se pricepe internetul, restul sunt mai complicate), internetul zice: "s-au prostit și doctorii, nu mai învață nimic, iau examene aiurea, halal școală de medicină. HUO! omoară oamenii cu zeamă de morcovi îndoită cu apă."

Ăsta e internetul nostru drag! Descurcați-vă!

Foto

4 thoughts on “Internetul și doctorii

  1. Pai “internetul” nu-i o singura entitate. Nu-i obligatoriu ca primii pe care-i intrebi sa fie aceiasi si-n grupul al doilea, care zice ca doctorii-s naspa.

  2. Dupa o raceala de doua (2) luni, “tratata” cu ajutorul “internetului” si la final de chin, solutie de medic: 3 vitamina C intravenoase, rezultat: in 4 zile m-am vindecat de tot…ma mir totusi cum naiba scapam atatia… :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com