La mare la Navodari


Am fost la Marea Neagra!

Drum

Prima decizie buna a fost sa plecam dimineata foarte devreme. La 04.30 am plecat spre A2.Pe centura liber ca pasarea cerului. Culmea, la ora 5, A2 era destul de aglomerata, insa dupa ce a trecut valul de soferi viteji dornici sa ajunga repede la mare, drumul a fost parfum si timpul a trecut neasteptat de repede.

Asa e viata, cand te apuca dimineata!

La 7.30 aproximativ eram in Navodari cautand un bancomat. Desigur am gasit favoritul meu CEC. (bancomat CEC gasiti in cel mai ascuns catun din tara asta. Bravo lor! Asa si trebuie sa fie cea mai veche banca din Romania).

Cazare

Pentru ca anul asta e unul special, dar si pentru ca merg la mare, pentru aer, apa si soare, am ales totusi sa mergem cu un buget redus. Ne-am cazat la rudele prietenei unui coleg de servici. 60 ron/noapte, o camera intr-o casa mdesta, acces la bucatarie, curte, gratar, curat, living, conditii decente. Nu insist pe aspectul asta pentru ca nu asta ne-a interesat.

Plaja
Plaja din Navodari nu mi-a placut. Desi mai libera decat cea din Mamaia, era destul de multa lume totusi pentru gustul meu. Si mizerie asemenea.
Insa cel mai mult si mai mult m-a deprimat peisajul pe care aproape inevitabil il vedeam de fiecare data cand ma uitam la mare:
Partea buna e faptul ca apa e mica pe o distanta destul de mare de la mal, lucru foarte de dorit, daca mergi cu piticu la mare si inca nu stie sa innoate.

3 thoughts on “La mare la Navodari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.