Lidl România are dreptate

    Lidl România are dreptate când spune că e parcarea lor și fac ce vor cu ea. Așa e. Timp de vreo 2 săptămâni le-am folosit abuziv parcarea din Prelungirea Ghencea și eu ca și alți câțiva. Unu mai grav pentru că-și "uitase" mașina acolo de luni de zile și părea abandonată.

Cum ziceam, eu le-am folosit abuziv parcarea după următorul scenariu:

     Dimineața veneam, parcam mașina, intram în Lidl, luam ceva de băut, de ronțăit la birou sau pur și simplu ceva de mâncare pentru peste zi. Câteva chestii mici de obicei, alteori mai multe. Ieșeam din magazin, dădeam bicicleta jos de pe mașină și veneam la birou. Seara, ajungeam iar la mașină, suiam bicicleta sus. După 15 km de biciclit, mi-era evident sete. Și ce făceam? Intram în Lidl să-mi iau o apă și poate ceva cumpărături pentru ce mai era nevoie acasă. Din nou chestii mici. Per total erau zile în care cheltuiam 10-20 lei în Lidl, altele mai mult 50-60 lei. În medie. Ca mine mai erau și alții care mergeau probabil la RATB, nevrând să stea cu mașina-n trafic.

     După un timp chiar mă gâneam: "Bă, ce oameni destupați ăștia de la Lidl, ne lasă să parcăm aici, noi intrăm, le facem vânzare, că ne e mai aproape, au și ei parcarea plină, și nu 70% goală ca și cum ar avea vreo ciumă sau ar fi magazinul închis. Bravo lor!" Mă gândeam!

Asta până-ntr-o zi când:

Lidl România

     

     Bun, absolut normal. Asta e ca și cum ar spune pentru că noi n-avem locuri de parcare decât pentru clienții noștri vă rugăm să parcați altundeva pentru că-i încurcați pe ăia care vor să cumpere și n-au loc. Numai că parcarea aia e tot timpul maxim 40% ocupată. MAXIM. Deci locuri ar avea toată lumea care vrea să cumpere de la ei. Și ei fac asta în conditiile în care la 10 minute de mers pe jos ajungi în AUCHAN și KAUFLAND.

Dar eu nici măcar acolo nu merg. Acum parchez din nou la Ghencea pe domeniul public și cumpăr apa minerală și roșiile și alte nimicuri de la chioșcarii de la parterul blocurilor. Ceilalți 10-20 câți or fi fost în situația asta (se vedeau ușor bilețelele astea roz în parcare) probabil și-au găsit și ei alternative.

Dar,da, Lidl are dreptate și și-au câștigat parcarea furată!

 

 

4 thoughts on “Lidl România are dreptate”

 1. Faptul că tu cumpărai de 20 de lei pe zi nu înseamnă că restul de 19 făceau același lucru.

  Mai mult decât atât, dat fiind specificul magazinului, dacă nu găsești loc de parcare nu prea îți vine să te mai duci.

  Oricum ai privi lucrurile, este parcarea lor. Poți alege să fii ironic, sau poți să le mulțumești pentru că ți-au făcut viața mai frumoasă vreme de două săptămâni.

  1. Eu sa fiu Lidl si sa am Auchan si Kaufland la 10 min de mers pe jos, intr-un mall, as face tot posibilul sa fidelizez clientii. ORICE! Cum spuneam, parcarea lor era maxim 40% ocupata, la orele de varf, deci nu era problema ca n-aveau clientii loc de parcare. Never ever. Da, este parcarea lor, dar parcarea nu le aduce clienti, desi ar putea.

 2. vasile constantin

  Sunt sef de magazin, nu la Lidl ci la Penny.
  Hartia aia este fix 0, ne luptam cu morile de vant…eu am in parcare talcioc auto, politia da din umeri ca e proprietate privata si ei nu pot intervenii, am primit o oferta de la o firma de blocare roti dar imi e ca dupa imi blocheaza mie mandibula samsarii care isi fac veacul in parcare.
  Singura mea optiune e sa dau ordin agentilor de paza sa puna afise de genu in parbrize…si cam atat.

  O zi buna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.