Am luat prânzul cu Nicușor Dan

     Universul, viața a făcut să se întâmple chestia din titlu, fapt care mi-a dat ocazia să simt omul pe viu, să discutăm puțin și off-the record, să văd îndeaproape cam ce fel de om este. Iată de ce cred că ar trebui votat Nicușor Dan:

– Faptul că e matematician are un reflex dobândit în a aborda problemele în față căutând o rezolvare. Nu vrăjeală, nu gargară, nu cum să se scoată, ci o rezolvare la o problemă. Instinctiv omul caută soluții. Și orașul ăsta are nevoie de asta.

– E vesel. Omul zâmbește sincer și des. Doar pentru chestia asta merită un vot de la fiecare. Suntem prea posaci fraților, prea încrâncenați, prea plini de ură și frustrări. Iar politica e vârf de lance în chestia asta. N-ar strica puțină relaxare.

– Are momente de tăcere, pe care eu le-am perceput ca fiind momente în care omul gândește. Hai să fim sinceri, ăsta e un lucru rar printre candidații la primăria Bucureștiului.

– E realist. Din discutia cu el, am rămas cu impresia că e un om foarte bine ancorat în realitate. Nu visează pasaje aeriene și alte avioane. Știe destul de clar ce și cât poate face în primă etapă.

– Are în jurul lui (candidați la primăriile de sector și consiliile de sector) oameni tineri, plini de energie, bine pregătiți!

– Are planuri pe termen lung. Ați mai auzit asa ceva la vreun candidat?

– Este ușor maleabil. Doar ușor, doar când trebuie, doar cât trebuie. Nu e absurd, nu e fixist până la extrem!

Dacă aș putea l-aș vota. E cea mai bună ofertă pentru București! Întrebări și răspunsuri aici, și aici ; viziune, program aici.

 

rp_PowerToThePeople-Logo.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.