O friptura si-o sticla de vin…

… teoretic, atat m-a costat, sa nu raman fara permis 30 de zile. Politistilor din Buzau le place viata. A vrut si el sa-i dau de-o friptura si-o sticla de vin.

Tehnic, eram vinovat c-am trecut pe rosu. Practic am fost de buna credinta (ca doar nu eram tampit sa trec pe rosu cu politistu chiar in fata mea) si indus in eroare de proasta semnalizare a intersectiei, de masinile parcate pe strada cu intermitent la dreapta, si culmea chiar de cei 4 politisti pusi la taclale chiar la intrarea pe strada cu pricina, lucruri care coroborate cu faptul ca strada pentru directia inainte, nu era aliniata cu cea de pe care veneam, ci era destul de mult catre dreapta, unde cum ziceam, era intermitent.

Anyway… tiganit cu gigelul respectiv chiar si comandatul lui care (atentie!): “sa dea si el acolo de-o friptura si-o sticla de vin si gata!”

Din pacate m-a prins doar cu o hartie de 50 ron sa-i ajunga de mai multe fripturi uscate si mai multe sticle de vin ieftin de Buzau care sunt sigur ca o sa-i dea multe dureri de cap.

photo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.