O vulcanizare decenta

              Am gasit o vulcanizare decenta pe soseaua Petricani. O recunoasteti din poza mai ales daca mergeti pe sensul de iesire din oras.

               De ce e ok? In primul rand pentru ca omul de acolo stie sa vorbeasca si sa se poarte cu clientii, pentru ca mie mi s-a parut ca ceea ce face, face din placere si acorda importanta si atentie muncii lui si, de ce nu, pentru ca stie sa-si pastreze si sa-si fidelizeze clientii.

              Prima intalnire cu vulcanizarea a fost cand aveam nevoie de putin aer intr-una din roti. Omul era super aglomerat, mi-a dat instrumentul si m-a intrebat daca ma descurc, am umflat roata si am vrut sa platesc. N-a vrut sa ia nici un leu, m-a refuzat politicos, lucru rar intalnit, cel putin de mine.

           A doua intalnire, ca urmare a celei anterioare, a fost cand am schimbat cauciucurile de vara cu cele de iarna. Aveam 4  roti cu cauciucuri de iarna, cele de anu trecut. I-am cerut sa mi le reechilibreze, reetanseze si sa le umfle. A facut totul cu atentie, a analizat ingrijorat cauciucurile, care ce-i drept erau cam uzate. La final mi-a dat un verdict, asemenea unui doctor care a analizat indelung un pacient cu simpotme necunoscute. A zis ca sunt cam tocite si sa ma astept sa am probleme cu ele. Dupa care m-a intrebat daca le si montam.

– Nu, i-am zis.

– De ce?

– Pentru ca, sincer sa fiu, i-am zis, le pot monta la mine in curte si mai salvez un leu, ca nu-mi cade mana. La care el raspunde:

– Pai,uite, iti fac o oferta de nerefuzat. Te costa 60 ron cu ele in portbagaj sau 60 ron cu ele pe masina!

Beat that!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.