Plaje salbatice

Multumita omeniei oamenilor la care stam, azi am ajuns pe o plaja aproape salbatica. Destul de aproape de Navodari, dupa combinatul de la Midia (care apropo, e foarte deprimant), am ajuns pe o plaja minunata, destul de mica, dar libera, pustie, linistita, cu apa mica potrivita pentru piticul nostru.

Nu sunt alge, nu miroase a namol, apa e limpede si curata, nu se aude nici o muzica si mai mult de 4-5 grupuri nu erau pe plaja.

Partea buna care mi-a luminat ziua a fost urmatoarea:

Cum incercam eu sa fac snorkeling, am ajuns in dreptul unui grup de motociclisti, care erau pe plaja dinaintea noastra si se bucurau de soare. Vantul le luase un izopren si-l dusese destul de departe. L-am recuperat si i l-am dus. Am intrat in vorba cu unul din ei si am aflat ca erau o gasca de polonezi plecati pe motociclete pentru 2 saptamani, majoritatea traseului fiind in Romania. Tipul respectiv, era pur si simplu fascinat de tot ce vazuse: Transalpina, Transfagarasan, Brasov, Marea Neagra… Urmau sa ajunga in Vama Veche si putin in Bulgaria. Le-am recomandat Gura Portitei, Sfantu Gheorghe si Salina Praid. Le-am marcat pe harta locatiile astea care erau cat de cat apropiate de traseul lor de baza. Au fost 15 minute in care un strain m-a facut sa ma simt bine ca stau in Romania.

Partea proasta este ca Sony s-au gandit ei ca fac rahatu praf cand si-au pus pe (unul din) aparatele foto mufe speciale la care se potrivesc doar cablurile lor, pentru ca daca uiti sau nu ai cablu de date, ramai cu ochii-n soare. De ce sa foloseasca mini usb sau alte chestii universale de care a auzit  globu? D’aia ca sa nu pot eu acum sa pun poze la postarile din saptamana asta. O sa revin cu update-uri !

Update: Am pus mana in sfarsit pe un cablu de date pentru Sony.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.