Poftiti la licenta!

        Departamentul de Cercetare & Dezvoltare din cadrul SOFTWIN anunta lansarea celei de-a doua editii a concursului “Cele mai bune proiecte de licenta”.

      Concursul este destinat studentilor de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii şi Tehnologia Informatiei (Universitatea „Politehnica” din Bucuresti), Facultatea de Automatica si Calculatoare (Universitatea „Politehnica” din Bucuresti), Facultatea de Matematica si Informatica (Universitatea din Bucuresti), Facultatea de Limbi şi Literaturi Straine (Universitatea din Bucuresti) si de la Facultatea de Litere (Universitatea din Bucuresti).

         Studentii din ultimul an de facultate trebuie sa-si aleaga o tema pentru lucrarea de licenta din domeniile: Biometrie, Procesare de limbaj natural, Recunoasterea vorbirii sau Lingvistica. Pe toată durata concursului, participantii vor beneficia de materiale de studiu si indrumare din partea specialistilor SOFTWIN Research& Development, precum si a profesorilor colaboratori din cadrul facultatilor de care apartin. La sfarsitul anului universitar, dupa prezentarea proiectelor de licenta, cele mai bune dintre acestea vor fi premiate in conformitate cu regulamentul concursului.

  Cei interesati se pot inscrie pana la data de 1 decembrie 2011 trimitand la adresaconcurstemedelicenta@softwin.ro un CV, media anilor de studiu (mai putin anul in curs) şi tema pe care doresc s-o realizeze (sau o lista de teme in ordinea preferintelor) dintre temele propuse. Acordul unui profesor îndrumator din cadrul unei facultati participante este obligatoriu.

Lista temelor propuse si regulamentul concursului sunt disponibile online, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.