PSD-ul are planuri pe termen lung

In ceea ce priveste situatia elevelor implicate in incidentul din 18.01.2018, Consiliul de administratie al Liceului Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copsa Mica, intrunit in sedinta din 29.01.2018, a analizat situatia si a votat aplicarea unei sanctiuni de mustrare scrisa si scaderea notei la purtare pentru cele trei eleve, pentru ca au inregistrat filmul si l-au distribuit fara acord, tinand cont de legislatia in vigoare.
Mentionam faptul ca exista posibilitatea ca sanctiunea sa fie anulata, conform art 26. din Statutul Elevului, daca elevele dau dovada de un comportament fara abateri in perioada urmatoare. Anularea sanctiunii se face de catre conducerea Liceului Tehnologic ‘Nicolae Teclu’ din Copsa Mica”, se arata in comunicatul ISJ Sibiu.

sursa

Fără telefoane, fără posibilitatea de a proba mizeriile atâtor distruși care ajung la catedră, fără educație care să pună accent pe individ, pe voința lui și pe modul de gândire, în loc de memorarea inutilă a unor informații seci, PSD-ul își asigura viitoarele mase de votanți.

1 thought on “PSD-ul are planuri pe termen lung”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.