Restaurant raw-vegan – Barca

         Nu stiu daca e primul sau altul dintr-o serie…, dar pentru mine e primul restaurant raw-vegan de care aud ca isi deschide portile. (de aici).

            Asa cum am mai spus pe aici, nu sunt practicant raw-vegan decat poate intr-o foarte, foarte mica proportie, involuntar prin buna vointa iubitei mele, insa cred si militez cu tarie aceasta schimbare de comportament in alimentatie, macar putin cate putin. Macar sa fim atenti la ce mancam, macar sa ne educam si sa ne informam in zona asta.

         Atentie a nu se confunda cu restaurantul “La Barca” din str. Theodor Pallady. Am cautat un site al restaurantului Barca, n-am gasit la prima cautare. Sper sa rezolve problema asta. Inteleg ca preturile sunt mai mult decat decente!

Iata si anuntul/comunicatul oficial:

Restaurantul Barca
Str. Leonida 11, Sect 2, Bucuresti
Telefon pentru rezervări: 0720 928 278
Program: Luni – Sambata 10:00 – 20:00

                        Bazat pe conceptul reintoarcerii la bucuria si sanatatea din natura, restaurantul Barca este o oaza de verdeata si de vitalitate care ofera produse vegetariene netrecute prin foc, sucuri care ofera energie si bucurie interioara, o armonie de culori si arome imbinate in produse rafinate si gustoase care sunt minunate si sanatoase prin insasi simplitatea lor. Alaturi de acestea puteti consuma si preparate vegetariene gatite cat mai natural si fara procesare indelungata.

                      Preparatele restaurantului Barca sunt servite intr-o atmosfera crestineasca placuta si calma. Conceptul acestui restaurant apartine lui Cristian Filip si Marian Grăjdan, care doresc sa provoace bucataria traditionala bazata pe folosirea preparatelor din carne, la un nivel care sa satisfaca toate gusturile, fie acestea vegetariene sau carnivore. Echipa de bucatari lucreaza cu pasiune pentru a renaste bucataria moderna nedata prin foc prin combinarea unor arome absolut originale si imbietoare. Cristian Filip, unul dintre fondatorii restaurantului (student la teologie ortodoxa) si defineste misiunea lui ca si o revenire la viata si sanatate intr-o atmosfera calda duhovniceasca, de bucurie crestina.

2 thoughts on “Restaurant raw-vegan – Barca”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.