Nu mai pot cu “și #rezist manipulează”

Băi fraților, dacă nu ne-am născut ieri putem să plângem când cineva zice chestia asta.Dar cum nu ne-am născut ieri, suntem conștienți că lucrurile nu sunt ca-n teorie cum vor mulți “influenceri”, să vină Prințul pe cal alb să ne salveze țara. O porcărie! “uite bă că și ăia de la USR fac și dreg.” Fac pe naiba! Sunt la ani lumină peste orice e în politica românească și tâmpiții se iau de ei că n-au bască.

Pentru dreptate, trebuie să lupți, unii au murit pentru asta și unii dintre noi, ca niște virgine, se bășică dacă prințul nu e tocmai prinț și e știrb și calul e o mârțoagă și nu e nici alb.

Băi dar, oamenii ăștia pe ce lume trăiesc?

Adică ăia fură țara de-o rup în două și noi ne bășicăm dacă și cum îi prindem cât mai elegant posibil să nu se șifoneze nenoriciții.

Mai e argumentul că “dacă n-o facem cum trebuie, atunci nici noi nu suntem mai buni ca ei.” Bullshit!
Ba da, suntem mai buni ca ei chiar dacă mai calci în străchini  între timp, pentru simplul motiv că nu poți să prinzi tâlharii din casa ta, dând telefon la poliție.

“Lasă bă că și presa ailaltă manipulează și Digi umflă cifrele, etc” No shit!? Oamenii fac bani pentru că ghici ce? Așa merge lumea.

Problema e alta

Băi fraților, vreau și eu să văd unde ne duce manipularea asta sorosit capitalistă? Vreau și eu să văd unde ajungem cu ăștia, capitaliștii, cu tefeliștii, cu sorosiștii… că de ăștia de acum suntem sătui, am vazut unde ne-au dus 80 de ani de manipulare comunistă.

Tags:

6 thoughts on “Nu mai pot cu “și #rezist manipulează””

 1. Hai sa nu facem nimic, sustine #nimic. Este campania cea mai lunga si cu rezultatele cele mai vizbilie, #nimic de 27 de ani …
  Mereu cand ajung la discutii de genul, imi dau seama ca nu putem, ca avem acolo in sange o gena care nu ne lasa fratioare sa convietuim, sa producem ceva util imperuna, sa ne ajutam.
  La noi exista doar gena “sa moara capra vecinului”.

  Si am cel mai simplu si elocvent exemplu: in Bucuresti era un eveniment in ultima vineri din fiecare luna “masa critica”. Bah nuj cum au reusit unii sa se certe de la biciclete, ca pana si acolo s-au impartit taberele si organizatiile si magazinele si “eu nu sustin evenimentul tau ca plm…” cand de fapt toata treaba era despre biciclete punct.

  So ce pretentii sa avem de la chestii mai complexe…

  1. Noroc ca cititorii tai nu sunt atat de plictisiti, ca urma sa mi se ia gatul pentru virgula asta “de genul, “

   1. Aici poți să pui sau să nu pui virgulele unde vrei. Dacă există confuzii la o virgulă, întrebăm sau ne dăm seama că ne duce totuși tărtăcuța puțin. Pace-n țară, grâu la vară!

 2. Sunt de acord cu foarte mare parte din post. Si pe vremea razboiului rece, CIA, MI6 si restul gastii au mai savarsit si abuzuri, dar trebuiau sa fie agresivi si mai inteligenti decat KGB-ul. Cred ca trebuie mentinut un echilibru, trebuie sa existe si mecanisme de control pentru SRI, Parlament, Guvern etc. Dar sa te basici ca presedintele i-a categorisit drept penali pe jegosii astia, imi pare exagerat.
  Sa te uiti in alta parte cand tot soiul de jeguri din astea primesc condamnari si o sterg in vazul tuturor din tara, iar nu mi se pare normal.
  E drept, lucrurile s-au schimbat din anii 90, acum am avem timpul ocupat fie cu facutul banilor, fie cu tot soiul de forme de distractie, dar unele lucruri ma scot din fire.
  Ca sa sumarizez, ma simt ca unul din protestatarii mai in varsta de la mitingurile impotriva armelor sau a poluarii si care poarta o pancarta pe care scrie: “I can’t believe I am still protesting because this shit”

 3. Mi se pare stupid cand aud pe cate unul ca zice “m-am saturat sa aleg raul mai mic”. Toata viata (cu mici exceptii) inseamna sa alegi raul mai mic iar politica e doar un domeniu in care realitatea asta e mai vizibila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.