Avem și noi campanie împotriva risipei de alimente. Ce-am reținut, ca și noutate, e faptul că "înainte de cumpărături mănâncă puțin" pe principiul că vei cumpăra mai puțin cu stomacul plin. Ceea ce e logic pe undeva. Plus multe alte sfaturi în clipul de mai jos.
Din experiența noastră, pot să vă spun că un frigider mai gol e mai eficient, pentru simplul motiv că vezi TOATE alimentele din frigider și le ai la îndemână, ai acces la ele. E o chestie de ergonomie care ajută foarte mult. Planificarea mâncărurilor face minuni, "păcălirea" mesei de seară, (sari peste ea sau ciugulești ceva pe fugă sau un fruct din mers) deasemenea face minuni și la controlarea kilogramelor și la risipa de alimente și la buget, în final
https://www.facebook.com/FoodWasteRomania/videos/1825308287736934/?hc_ref=NEWSFEED
Cred ca ai dreptate in privinta frigiderului mai gol. Singura chestie e sa nu fie chiar gol gol, ca atunci cand ti-e foame sa ai ce manca de acolo, nu sa dai fuga pana la Mega sa iei mancare proasta ca ai pofte.
La chestia ca ignori alimentele din spatele frigiderului cand e plin nu m-am gandit niciodata, dar are sens 🙂
Evident. Dacă e gol, gol faci economie de tot!