Sănătate, că-i mai bună decât toate

La ora actuală avem așa la capitolul sănătate. (nu, nu-mi dau cu părerea, ci doar pun cap la cap niște știri, bârfe, zvonuri):

– Hexipharma și dezinfectante diluate până la stadiul de apă chioară în toate spitalele din România. Sau ceva de genul ăsta, o bombă care a culminat zielele astea cu moartea (ciudată?) a patronului de la Hexipharma.

– Declarația doctorului Cîrstoveanu, care se pare că a intrat la apă, nimeni n-a mai zis nimic (a fost parcă la RFI o asociație parcă, care zicea că medicamentele sun ok), dar per ansamblu, aici e o alta bombă cu ceas.

– Faceți, vă rog, teste și la medicamente! Știu medicamente generice, al căror import e protejat de politicieni, care nu-și fac efectul. Deloc nu au efect! Sînt convins că vorbim despre același lucru! Mor oamenii din această cauză. (sursa)

– Analizele de laborator. Un institut de cercetare, nu știm care,  dintr-un orășel micuț de lângă București, avea contract cu o firmă d'asta pentru medicina muncii și analizele care se fac de obicei angajatilor de la birou. Seful institutului, ca să verifice cum fac treaba, le-a zis angajaților, ca în mostrele de urină ce urmau a fi analizate să pună ceai. Zis și făcut, venit analizele înapoi. Rezultate perfecte. Toate analizele au ieșit perfect. Pentru ca se dă copy-paste la hârțogărie și de fapt analizele nu se fac.

 

Dezinfectanții sunt apă chioară, medicamentele generice posibil la fel, analizele de fapt nu se fac. Știe cineva cât de sănătos e poporul ăsta? Cum de mai supraviețuiește?

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.