Am semnat pentru Nicușor Dan

     Am descărcat fromularul, am mai vorbit cu 2 colegi și am trimis 3 semnături. Totul în mai puțin de 10 minute. Cineva reproșa faptul că "uite ce organizați sunt cei care vor să ne administreze. Cum de nu s-au organizat până acum cu chestia asta cu semnăturile." Și mi-a rămas chestia asta în minte. Dincolo de faptul că orice fel de organizare ai vrea să faci ai nevoie de bani. Orice. Bani de care USR nu dispune aproape deloc, comparativ cu restul partidelor clasice care pe lângă droaia de bani au zeci de ani în spate. Oricât de bun manager ai fi, fără banii minim necesari să te miști în front, nu faci nimic. Ești la fel de zero ca oricine altcineva care ar vrea să facă chestia asta peste noapte.

     Deci dincolo de chestia asta, problema parlamentului nostru la ora actuala nu este lipsa de organizare. Ohoo, băieții sunt foarte bine organizați. Cel mai bine organizat și funcțional partid din România este PSD. Mi-au spus-o oameni care au lucrat cu ei în teritoriu.

Hai să ne înțelegem: HOȚII DIN CLASA POLITICĂ SUNT FOARTE BINE ORGANIZAȚI.  USR-ul și alții, poate, nu luptă cu lipsa de organizare. Asta e ultima problemă. Manageri buni se găsesc. 

     PROBLEMA este INTENȚIA. Pentru ce se organizează ei așa de bine?! Asta e problema. Avem nevoie de oameni în rândul lor, NU ca să-i organizeze mai bine, ci dimpotrivă care să-i destructureze și să le dejoace toate mârlăniile. Ăsta e primul pas. Să încurcăm/oprim hoția din interior! Și pentru asta e nevoie de cineva acolo ca să facă lucrul ăsta. Abia apoi ne punem problema înlocuirii cu noi administratori, manageri etc.

Eu zic că d'aia e bine să fie oameni ca Nicușor în sistem, pentru a da pe goarnă toate golăniile pe care le fac jmecherii de la putere în timp ce noi ne vedem de ale noastre.

Banderas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.