Total Post au tupeu

Pana sambata n-am mai auzit de Total Anost Post. Un serviciu de curierat insipid…

In fine… CEC se pare ca e unul din clientii lor. Sambata dimineata, se opreste la mine la poarta un logan albastru, anost,  nebranduit, nici macar bilet in geam cum au TIR-isti cu DOREL, GEORGE, etc, nimic. Lucru asta nu se intampla aproape niciodata. Orice masina se opreste la noi la poarta, fie s-a ratacit si s-a oprit sa intrebe daca ala e drumul spre centura, fie e vreun prieten, fie sunt cu recensamantul.

Cu recensamantul fusesera, prieteni cu logan albastru n-am, cin’ sa fie?… i-am lasat in pace. In masina, un nene expirat si o tanti la fel de anosta faceau schimb de hartiute intre ei. Dupa un minut nenea isi face curaj si iese din masina cu un plic in mana…

– Str. Fragilor? el catre mine, nici buna ziua, nici vreo injuratura ceva, nu de alta, dar eram cu drujba in mana si as fi stiut cum sta treaba.

– Da, zic eu.

– Sa va punei o placuta in capatul strazii sau ceva sa scrie ca asta e strada Fragilor. Aveti un plic.

– Dar dvs. cine sunteti? zic eu.

– De la Total Post. Aveti un plic.

Era plicul ce vine lunar de la CEC cu situatia contului. O chestie complet inutila din moment ce ai internet banking.

Le-am urat toate cele bune si am plecat cu gandul ca o sa injur pe unde pot aceasta firma plina de “profesionalism”.

Nu de alta, dar mai avea putin si-mi spunea ca n-am culoarea potrivita la casa ca nu-i sare lui in ochi sau ca n-o vede pe harta.

TOTAL POST, daca se aude pana acolo, luati ceva lectii de curierat si apoi mai poftiti pe str. Fragilor! Altfel, eliberez bestia data viitoare cand mai vad un logan albastru la poarta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.