Un grătar solar. Fără cărbuni.

Un grătar solar. Fără cărbuni.

Avantajul la grătarul ăsta e că:

– e prietenos cu mediul (asta dacă-l duci în poeniță)

–  poți face o ceafă oricând, dacă ai soare.

– nefiind un grătar propriu zis, ai nevoie de tigaie. Sau wok sau ceva. Cred că legumele la Wok în vin alb, merg foarte bine.

– Nu trebuie să te duci să cumperi cărbunii pe care ai uitat să-i cumperi ieri.

– nu stai în fum, nu se afumă carnea (dacă ăsta poate fi un avantaj),

– te dai mare la prieteni cu super tehnologia de pește prăjit

Dezavantajele ar fi:

– tehnic vorbind,nu e un grătar.

– Gustul. Cred că e cu totul alt gust, tocmai pentru că lipsește fumul ăla care-ți intră-n ochi.

– Gratarul îl faci la soare, deci trebuie să stai în soare, cumva. Nu poți să te tragi la umbră cu el.

– Dacă e mai înnorat, te sui în mașină și te duci să iei cărbuni.

–  Nu poți face grătar noaptea. Grătarul în nopțile de vară e cel mai fun! Dar na, la lumina lunii, ăsta nu merge.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com