Una de business…

De obicei incerc sa nu amestec borcanele aici pe blog, adica job-ul e job, blogul e al meu si basta. Dar de data asta fac o exceptie pentru ca e vorba de o isprava (cum zice chienzu) care merita mentionata. De ce?

Pentru ca nu in fiecare zi un departament de cercetare dezvoltare al unei firme romanesti (deci vorbim cercetare in Romania, mediu privat, ca sa ne fie clar) reuseste sa scoata un produs care prin colaborarea cu o alta firma de succes, tot romaneasca, ajunge in “champions league”-ul financiar sa se traga de sirete la  un pahar de vin (da, tot romanesc), cu baietii mari, d’alde Bank of America, Merrill Lynch, Deutsche Bank, ING, RBS, Standard Chartered,  SWIFT si altii.

Sa va explic: unul din produsele noastre,  un sistem de autentificare bazat pe recunoasterea automata a semnaturii olografe, a fost implementat intr-o solutie mai ampla a partenerilor nostri, furnizori de solutii de procesare a tranzactiilor financiare. Aceasta solutie sta acum la aceeasi masa cu cele mai bune oferte din lume in domeniul platilor.

Viitorul suna bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.