Una despre studenti

           SOFTWIN prin departamentul de Cercetare Dezvoltare organizeaza un concurs pentru studenti. Ideea e simpla: Studentii isi aleg o tema licenta; in masura in care cele propuse de SOFTWIN corespund cu interesul lor si daca profesorul indrumator e de acord se merge mai departe in concurs.

           Dintre multi chemati si putinii veniti, se aleg pe diverse criterii dinainte stabilite si stiute castigatorii unor premii. Premiul cel mare fiind de 3000 ron. Celelalte premii sunt putin mai mici si exista si 3 mentiuni de 500 ron.

           Eu nu stiu din ce traiesc stundenti de azi, dar 3000 ron mi s-ar parea o suma tentanta, in conditiile in care oricum depun o munca oarecare pentru lucrarea de licenta, mai beneficiez si de suport din partea SOFTWIN in realizarea ei, au si ceva de scris in plus la CV si mai au si sansa sa ramana angajati pe termen nedeterminat. Daca fac o figura frumoasa, cum ar spune unii.

         Cu toate astea, un interes destul de scazut din partea studentilor. Comunicarea n-a fost nici prea prea, nici foarte foarte, din varii motive. Cine are urechi de auzit, sa auda, restul cale batuta! Mai avem nevoie si de munca manuala!

          Student fiind am participat si eu la o sesiune de comunicari, am muncit putin pentru o lucrare de cateva pagini, am luat un premiu din care mi-am cumparat o camasa! Si a fost ok! Eram multumit.

           Astept sa vad cum percuteaza politehnistii pe 21 nov. Daca nici ei nu se inghesuie, data viitoare cer buget pentru pizza, cum a facut Google la Politehnica.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.