Uneori suntem niste copii prosti

             Am observat comportamentul asta de ceva vreme, prezent printre oamenii din online (si nu numai). In goana noastra spre, nici noi nu stim ce, trebuie ca totul sa se intample repede, exact cand vrem si cum vrem noi, sa fim noi primii care zicem ceva despre altceva, sa fim primii care au auzit si facut x sau y lucru.

      Si uitam sa avem rabdare, uitam sa fim umani, uitam sa fim rationali.

           O spune foarte bine nenea asta aici, dar simt nevoia azi sa o repet, pentru ca nimeni nu mai e  multumit de nimic, si totul se intampla prea incet pentru Schumacher-ii din noi. Recunosc,  faptul ca si eu cad victima acestui comportament, datorita vitezei cu care se deruleaza totul in jurul nostru. Dar ma tratez. Viata nu e o cursa de F1.

Suntem ca niste copii rasfatati care cred ca lumea le datoreaza perfectiunea a orice s-a inventat acum 2 secunde.

          Google a schimbat interfetele la Google Reader ieri, si azi la Gmail. In secunda 2 s-au basicat 351 de milioane de utilizatori, ca nu mai pot face x si y, drept urmare in secunda 3 au aparut si niste scripturi care-au rezolvat o parte din probleme. Si in mod sigur mai urmeaza, IF we give it another second!

Slow down!

sursa foto

1 thought on “Uneori suntem niste copii prosti”

  1. Mi-a placut asta! Tare bine ai surprins!
    De la un timp, si mai ales pe twitter, nu mai e nimeni multumit de nimic, la orice se gasesc defecte, si toti sunt… prosti doar comentatorii sunt niste genii.
    Ffs… hai sa fim mai moderati, ce naiba? Am ajuns sa dam lectii celor de la Google?
    Acrii mai sunt strugurii :))

    PS: de parca tot ce facem noi e perfect si nesupus greselii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.