Vodafone de ce le-o tragi clienţilor vechi?

Dupa o relatie de 10 ani cu brandul Vodafone, sunt acum dispus să renunţ la serviciile lor. Dacă alegerea va fi pentru un operator mai bun sau mai prost, nici nu cotnează… Vodafone is out of my life!

Au fost 10 ani în care ne-am înţeles bine, overall. I-am înţeles când şi-au actualizat sistemul software de plăţi, împiedicându-mă să-mi schimb data de facturare, ceea ce a însemnat pentru mine un cost suplimentar, am trecut cu vederea căteva erori de calcul al facturii, un mees-up la abonament, o zăpăcire a minutelor pe care au dres-o în cele din urmă.I-am înţeles pentru că am lucrat în domeniu şi ştiu cât de varză pot fi lucrurile la un moment dat.

E drept că şi ei m-au înţeles de cele câteva ori când am întârziat plata facturii. Dar şi eu i-am anunţat de amănarea plăţii.

Ultima dată însă, mi-au tras-o într-un mare stil miserupist: Suge-o fraiere, plăteşte, eu sunt Vodafone şi mi se rupe de tine. Mai am alţi 9 milioane de clienţi. Nu mă interesează că ai depăşit traficul de date, ai depăşit, te taxez cu nesimţire pentru că POT.

Nu e problema că n-aş fi plătit, dar le-am propus o plată eşalonată întrucât în nici unul din copacii pe care-i am în grădină nu cresc sutele de euro. Aşadar am zis, 75% acum, 25% peste o săptămână. Nu, nimic. Şi ce dacă ai 4 abonamente la noi, nu ne intereseză că ne dai 3 milioane lunar şi nici că eşti client de 10 ani. Nu plăteşti când zic eu, ţi-o trag.

Şi au făcut-o. Nu pot să sun, e de înţeles, dar nu pot nici să comunic telefonic cu ei. Să negociem, poate n-au înţeles situaţia sau mesajul meu. Nada! Un fel de nouă ni se rupe!

Bun, acum e rândul meu! Plătesc ce am de plată, DUPĂ CARE: portez cele 2 numere, închid abonamentul de internet mobil, (oricum mergea cu porci), şi mă gândesc dacă mai plătesc până la final, celălalt abonament pe care nu-l folosesc, oricum.

Orange, Cosmote, sunteţi pe poziţii?

sursa

3 thoughts on “Vodafone de ce le-o tragi clienţilor vechi?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.