Youtuber sau fermier?

Mă uit de vreo lună pe canalul unui fermier din USA. Justin Rhodes a avut o fermă de succes, găini, vaci, etc. și la un moment dat a vândut toate orătăniile, și-a luat un autobuz, l-a modificat într-o rulotă și au plecat aproape un an de zile într-un mare tur al fermelor din USA.

Acum s-au întors și-și reconstruiesc gospodăria (aproape autosuficientă). Și în ultima perioadă l-am urmărit ceva mai atent, în fiecare zi de luni până vineri are un vlog. Am văzut toate episoadele încercând să văd cum evoluează treburile și cam ce face el pe acolo.

Și mi se pare că nu prea. Sau nu așa cum m-aș fi așteptat. Sau nu filmează tot, ok, sunt ritualurile de dimineată cu micul dejun, găinile și ce mai face el pe acolo. SAU ceva îmi scapă mie. De vreo 2 săptămâni, de exemplu, omu’ tot întinde un gard de curent format din 2 sârme puse pe niște stâlpi ușori, niște țăruși de fapt. Are proprietatea mare, nu zic nu, dar boss… Serios? DE 2 SAPTAMÂNI. Mai mult de 2 zile, hai 3, eu nu cred că m-aș fi întins cu “proiectul” ăla. Și-a cumparat un taur, și ne arată de 5 ori cum îi dă paie de mâncare și apă într-o găleată și ce frică le e tuturor de el.Ok. Înțeleg!

DAR, impresia mea e că omul petrece cel puțin 50% din timp filmând și editând petru vlog, iar restul sunt treburi pe lângă casă! Și atunci ce se cheamă că ești? fermier, producător, youtuber, editor, cowboy? Toate la un loc?

Deci nu e chiar așa (simplu), dar overall, e o viață frumoasă, cu un ritm ceva mai lent! De 5 zile asteaptă să le vină o vacă pe care au cumpărat-o! A venit în sfârșit!

Hai, mai cu viață, sherif! :).

Altfel, suntem bine. Am comandat semințe de roșii americane! 😀

2 thoughts on “Youtuber sau fermier?”

  1. Tipul chiar este bun, l-am urmarit si eu (tot la tine l-am descoperit) :D.
    Ar fi frumos ca acum sa aplice la ferma lui tot ce a invatat in turul respectiv…asta daca chiar iubeste farming-ul ci nu a facut totul doar pentru faima si banii de la YT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.