3 cu polițiști de la rutieră

     Când mergi cu bicicleta vezi lucrurile altfel. Mai de aproape. Ai timp să observi tot felul de chestii.

  1- Ieri, intersecția de la Sebastian. Mașini gârlă din toate părțile, 2 polițiști puși serios pe treabă dirijează, opresc mașini, aleargă dintr-o parte în alta a intersecției. Din dreapta, dinspre Rahova,  unii au alternativ la dreapta, dar sunt opriți de fluier. 5-6 mașini stau. Cineva claxonează. În milisecunda 2 skindhead-ul de polițist care îi oprise, se intoarce cu o privire ce-ar fi înghețat tot Amazonul. Cei 6 șoferi suspecți, din primele rânduri, se uită după păsărele fluierând. "Nu eu, boss!"

  2- Două intersecții mai încolo, la Marriott, mă opersc la un roșu regulamentar, întâmplător lângă polițistul care dirija traficul. Îmi face semn să trec pentru că era liber din dreapta: "Pierdeți timpul!"

 3- Azi, tot la Sebastian, tot 2 polițiști ocupați cu dirijatul intersecției. Unul vorbea în stație: "Dacă nu fracturezi [nume stradă] mi se blochează tot Sebastianul" A mai zis ceva de-o stradă destul de îndepărtată de zona aia. Oare cineva chiar gândește în ansamblu? Leagă lucrurile între ele?

foto

 

1 thought on “3 cu polițiști de la rutieră”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.