Am cautat jaluzele…

…atat online cat si offline. Nu stiu care dintre cele 2 e mai varza la capitolul asta. Eu cautam jaluzele orizonatale, de culoare maro inchis, din lemn, bambus sau imitatie de lemn cu lamele late intre 35- 50 mm si cu inaltimea de 203 cm. Deci stiam exact ce vreau si nu sunt niste criterii imposibile, zic eu.

Sa le luam pe rand. Mai intai cele gata facute, la pachet.

La IKEA au scos din gama anumite dimensiuni, cele cu inaltimea de 240 cm. Probabil s-au lamurit ca romanii au geamurile mici la bloc si nu se vand asemenea dimensiuni.

La Bricostore au modele frumoase, cu lamele din bambus, dar aceeasi problema, n-au dimensiuni mai lungi de 180 cm. Hornbach la fel, Dedeman sunt varza in domeniu, Practiker la fel ca Bricostore, dar mai ieftine.

Ramane varianta la comanda, online. Dar site-urile respective sunt facut cu dosul unui inginer.  N-am gasit un site care sa cuprinda toate chestiile de bun simt la un loc:

Poze cu modele/tipuri de jaluzele, poze cu aplicatii, preturi pe mp sau macar sa raspunda la emailuri.

Concluzia? Renunt la cele orizontale in favoarea celor verticale unde se pare ca oferta e mai variata!

 

2 thoughts on “Am cautat jaluzele…”

  1. Aud (inclusiv azi) ca Meca perdelelor / draperiilor / jaluzelelor si altor chestii in domeniu este Dragonul Rosu. Mai precis unul cu etaj, nou facut, unde la etaj sunt numai si numai de-astea. In special un magazin, Home Design, care sparge. Asa aud, n-am verificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.