Aparat de bărbierit electric

     Absolut întâmplător mi-am cumpărat o mașină de bărbierit electrică, o chestie pe care mi-o doream de mult, dar nu mă învrednicisem să cumpăr pentru că aș fi vrut să încerc una înainte de a prăpădi 2-300 de lei sau să iau una ieftină de test și apoi după un timp să iau ceva serios. Am intrat întâmplător în magazinul ăsta cu nume imposibil de pronunțat JYSK și am dat peste aparatul ăsta la doar 89 lei. L-am luat pe loc!

     L-am folosit până acum de 3 ori și deocamdată sunt mulțumit pentru că:

– nu mă ciupește (chestie de care mi-era "fircă", nun de ciupituri, ci de faptul că l-aș fi aruncat la gunoi în secunda doi.

– bărbierește la fel de bine ca lama cu spuma de bărbierit

– Are acumulator, ceea ce e minunat pentru că pot să mă bărbieresc și când baia e ocupată. Câștig timp dimineața, lucru important pentru că se știe că dimineața o oră are 5 minute, nu 60 ca-n restul zilei.

Ce pare a fi cu minus:

– pentru unii conteaza aspectul. Ăsta e puțin mai bădăran.

– poate e cam greu pentru băieții ăștia schilozi din ziua de azi și s-ar putea să le cadă mâna înainte să se termine de bărbierit.

– l-am desfăcut să-l curăț și chestiile de plastic dinăuntru, care se învârt, nu mi-au inspirat prea multă fiabilitate. Păreau cam firave. Vom vedea.

 

JYSK_apara ras Kalix_1

JYSK_apara ras Kalix_3

JYSK_apara ras Kalix_4

 

Tags:

2 thoughts on “Aparat de bărbierit electric”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.