Ăștia vor să ne ia și visele și somnul și orice

       Mă refer la visele din timpul somnului. Oamenii ăștia ne mint că pot să ne vândă un apart cu ajutorul căruia să ne controlăm ceea ce visăm în timp ce dormim. Bine, ei nu mint, chiar pot să ne vândă chestia aia, dar eu nu cred că e chiar așa cum spun ei.

    Apoi stau și mă gândesc așa, dacă îți controlezi "visele lucide" cum le zic ei, înseamnă că nu prea te odihnești, creierul tău e ocupat și cu chestia asta, pe lângă refacerea pe care ar trebui să o facă în timp ce dormi sau chiar  ÎN LOC de refacerea pe care trebuie să o facă în timpul somnului. Dacă ne uităm la mesajele transmise de clip vedem o grămadă de baliverne amestecate cu adevăruri  astfel încât să te convingă. Și din păcate pe mulți îi  convinge că e bine și e ok. Eu nu cred!

Odată ce ești în vis poți să preiei controlul și să-ți îndeplinești orice fantezie

cele mai sălbatice dorințe ale tale nerestricționate de legile fizicii sau de societate

          Astea două mesaje sună al naibii de pr0no și nu cred că e o chestie întâmplătoare.

tot ce auzi, vezi, atingi, miroși e la fel de autentic ca-n realitate

          Da, mă băieți, știm ne-am uitat și noi la Matrix. Bravo!

     Apoi o dau cu cercetarea și argumentarea științifica a visului lucid, în care mulți psihologi și oameni de știință au fost de acord cu faptul ca visul lucid ne ajută la creativitate, rezolvarea problemelor, creșterea performanțelor sportive, etc, cam toate domeniile în care oamenii nu performează astfel încât să fie TOȚI în target. DAR TOȚI.

Spre final spun și ei chestia cu somnul e important pentru sănătatea noastră. Ceea ce e adevărat.

În fine… Ce-mi place mie cel mai mult din filmulețul ăsta de mai jos, e secunda aia în care ia ăla la pilă carcasa drăcoveniei prinsă într-o menghină cum avea bunicu' la el în fierărie. Secolul 16 întâlnește secolul 21. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.