BOR o să moară pentru că popii au idei deosebite

Ați mai stat așa… de vorbă în ultimul timp cu vreun popă la 30+ să vedeți cam ce idei mai au în cap?

Vă spun eu, ca să nu încercați și voi!

“homosexualii erau stigmatizați și în Grecia antică și de Roma antică nu mai vorbim, toate legile se bazau pe relația bărbat femeie, apoi bolșevicii au vrut să creeze omul nou, ca mai apoi agenda LGBT să se infiltreze în doctrinele partidelor progresiste, cum e partidul democrat din SUA și cele mari din Europa pentru a distruge familia și omenirea.”

Parafrazez, desigur, pentru că i-am dat block și nu mai am chef să caut conversația, dar cam asta e logica și discursul unui popă, de 30+, în gura căruia se uită enoriașii în fiecare duminică.

Vorba aia, băi nenică? I-au pus ăștia ceva-n vinul de împărtășanie! Eu am băut mai demult o sticlă de vișinată și jur că aveam mai multă coerență și logică în tot ce spuneam! Lăsând la o parte conținutul aberant! Și mai vorbeam și-n engleză! Dar nenea ăsta chiar nu știu ce fumează și nu cred că e singurul.

Un altul crede că e o idee bună ca avortul să fie înterzis prin lege. Uitând sau fiind prea tânăr să-și amintească vremurile când a existat chestia asta în România. Și consecințele dezastruase.

4 thoughts on “BOR o să moară pentru că popii au idei deosebite”

  1. E un bou. In Grecia antica, barbatii faceau sex cu baietei si nu stigmatizau nimic. Nu consider asta o atitudine normala, dar asta e istoria si asa stateau lucrurile, indiferent de ce cred eu acum.

    1. Nu mai e așa. A scazut mult încrederea (sub 50%) și va rămâne cu nișa ei, cu habotnicii. La fel a fost si cu manelele. Piata s-a maturizat, lucrurile s-au așezat. Era o vreme cand ABSOLUT PESTE TOT auzeai manele. Nu mai e chiar asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.