Când stai la țară

     Una dintre cele mai importante investiții este portbagajul de deasupra mașinii. Sigur, ideal ar fi să ai cârlig și remorcă, dar aia e deja în altă ligă. Însă, dacă n-ai remorcă și cârlig măcar un portbagaj deasupra mașinii. Sau măcar brec trebuie să ai! Altfel, greu te poți numi țăran și și mai grav e că foarte, foarte greu vei supraviețui.

Dar cel mai probabil este să ai un porbagaj d'ăsta deasupra.

portbagaj_logan_mcv

      Astfel poți intra oricând lejer, degajat în orice magazin de bricolaj, îți poți cumpăra aproape orice, fără grija că n-ai cum să-l transporți. Dacă mai și un set de chingi, IKEA nu va mai avea nici un secret față de tine. Te vei simți în largul tău în Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Bricodepot, târgul săptămânal, IKEA, KIKA, Decathlon orice magazin îți va mânca din palmă.

    Dar cea mai mare satisfacție vă spun eu care e. Cea mai mare satisfacție, momentul vârfului de glorie, apogeul fericirii, Nirvana bricolajului îl atingi atunci când ieși cu câruciorul plin cu mărfuri voluminoase dintr-un astfel de magazin, și toți pierde-vară ăia cu hârburile lor de dube te înconjoară ca niște hiene și te întreabă: "Transport?" "Doriți transport?", iar tu levitezi printre ei, nici nu atingi pământul, nici nu-i privești în ochi și spui: " Nu. Merci. Am!" Atunci, și abia atunci treci la un alt nivel de zen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.