Când se termină moda asta cu bărbile?

Mă uitam la reclama de la Ciuc și observam că toți bărbații de acolo au bărbi. Băi, clipul ăla e plin de bărbi de toate felurile. Practic toți bărbații de acolo au păr pe față. Cei care nu au, sunt filmați din spate și intră maxim 2 secunde în cadru Și pentru asta au plătit bani grei. Sunt un fel de negri din reclame sau filme, care apar acolo pentru că așa e corect politic. Dar cât mai ascunși că nu dau bine.

N-am nimic cu bărbile, sunt semn de cochetărie masculină, chestie care sună ca dracu, dar să zicem că n-are omu ce face și-și lasă barbă. Asta e. Dar unele sunt ca naiba. Sunt doar niște fire de păr crescute aleatoriu pe față și lăsate așa, să facă ce vor ele cu viața omului. Și-l fac praf de cele mai multe ori. În plus, chiar toți sunt cu barbă, cioc, mustață sau diverse combinații? Chiar toți? De ce? spuma de la bere dă bine pe barbă? ti-e mai cald cu barbă și bei mai multă bere? Care e explicația? Nebărboșii nu vând, nu beau bere?

Și mai e o chestie. Ăstia fără barbă, care vă rașchetați aproape zilnic… ce mai așteptați fraților? Nu vedeți cum vi se fură drepturile? Cât mai răbdați sclavia asta? Așteptați momentul în care o să fie interzis bărbieritul sau spuma de ras? CE?

Pentru restul bărboșilor, luați niște sfaturi:

1- Let it grow. Las-o să crească.

2- Have a goal. Stabilește-ți un obiectiv

3 – Neck line and cheek line. Linia de la gât și cea de la obraji.

4 – Diet and exercize. Dietă și mișcare.

5 – Take your vitamins. Ia-ți vitaminele 

6 – Use the right tool. Folosește scule potrivite.

7 – Stick with it. Răbdare, îndură!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.